Många som får det

När man jobbar på ett företag är det många som ger ut företagsjulklappar och det är något som dom flesta som jobbar på ett företag förväntar sig i slutet av året. Det kan vara helt olika saker som man får beroende på vad det är för ett ställe man jobbar för, hur det har gått för företaget det senaste året och så vidare.
Ja det är snällt att man få en present för det goda arbeta som man har och det är något som många uppskattar.
Jag kommer ihåg att jag har fått choklad och korgar med godsaker och lite så.

Olika företag olika presenter

Så är det ju och det är inget konstigt att det är på det viset, det är ju helt logiskt faktiskt. Men hur som helst så är det ju trevligt att få en trevlig present och något som man tycker om och kommer att kunna använda sig av. Så det är ju något som man gärna vill.
Det är alltid kul att ge bort presenter tycker jag och jag tycker att det är kul att slå in dom så att dom blir fina,det är nästan det roligaste. Sen är det såklart jätte kul att ge bort dom och se hur glad personen blir när dom öppnar den.
Ja det är så mycket som man tycker om och som är kul och trevligt och det är bra att tänka på något som min mamma alltid sa till mig när jag skulle köpa en present till någon tjejkompis. Köp något som du själv skulle bli glad över att få i present och det stämmer verkligen och det är bra att tänka på det när man vill ge bort en present och det är bra att kunna stå för det man ger bort. Så man bör tänka på det innan man ger bort en present.